Nowhereland

an image
Als ouder breng je een bezoek aan nowhereland als je je kinderen een dagje onder wilt brengen en openstaat voor een belerende les die door het park naar buiten gebracht wordt.

Als je als ouder in de restauratie hebt gezeten kun je je terugtrekken op de tweede verdieping boven de bus. Daar staan een groot aantal computers met headset. Met deze headsets sta je in verbinding met je kind. De bedoeling is om vervolgens het spel op de computer zo goed mogelijk te volbrengen door antwoorden te krijgen van je kind dat ter plaatse is. Uiteindelijk kun je je een aantal keer verschuilen in de restauratie en quasi praten over een aantal onderwerpen waarvan je kinderen geen weet hebben. Als het spel uit is kun je je kinderen vertellen dat hun antwoorden tot een score geleid hebben die ze kunnen verzilveren bij de snoepwinkel in het pretpark.

Ben je vervolgens thuis dan kun je nogmaals inloggen op de site van nowhereland en achteraf bekijken wat de oplossingen nou precies waren....

Al met al een soort poging om door een educatief en grappig proces onderhoudend te zijn voor zowel kind als ouder en de band tussen beiden te versterken.

Suggesties?  mail dan even naar doordenkertje@tysonvlek.net